Annonces Immobilières
Die
Drôme
Zilek : Immobilier Die

.

Pentru a vedea pe ecran mai MARE:

La majoritatea dintre filme, în partea de jos-dreapta a ecranului de derulare,

este un mic pătrat sau patru săgeţi.

Daţi clic.

*

Dacă serverul este prea solicitat, iar filmul nu merge cursiv,

opriţi-l câteva minute pentru a se încărca, şi apoi reporniţi.


*

Filmele care au sigla Casei Trezirii, pot fi vizionate şi de pe telefonul celular.


*

Vizionare plăcută!


10 noiembrie 2012

Dr. Miceal Ledwith - Cum a devenit Iisus un ChristosDr. Miceal Ledwith, L.Ph., LD, DD, LL.D (HC), a servit în Irlanda ca preot catolic, profesor de teologie și președinte al Colegiului timp de peste 25 de ani. Pe parcursul carierei sale academice și administrative, a ţinut prelegeri în multe țări și continuă să vorbească şi astăzi în numeroase locuri din lume. 
Este de mult timp membru al Școlii de înțelepciune antică a lui Ramtha. A fost invitat să vorbească la evenimente organizate în şcoli şi în diverse alte locuri din întreaga lume.  
Este unul dintre cei care au participat la realizarea filmului  "What the Bleep do we know" și continuarea sa, "Down the Rabbit Hole".

Având în vedere experienta sa de-a lungul multor ani ca teolog profesionist,  Miceal Ledwith crede că este într-o poziție potrivită pentru a ajuta oamenii care sunt  în căutarea de informații și răspunsuri, precum și de a le arăta calea, astfel încât să poată ajunge pe calea descoperirii pe care şi el se află.

Studiind de-a lungul vieții toate sursele disponibile, Miceal Ledwith a descoperit că în multe religii există lacune în întelegerea lui Dumnezeu și a locului nostru în lume. A înţeles că religiile creştine nu poartă revelaţia mesajului adevărat, în ciuda a ceea ce afirmă, cu toate că se bazează pe fragmente ale înţelepciunilor foarte vechi.
Aceste înțelepciuni antice nu susţin imaginea lui Iisus ca fiind un salvator suferind, care a murit pentru a evita răzbunarea lui Dumnezeu asupra noastră, dar încurajează ideea că Iisus a fost pe calea unei inițieri profunde și de transformare personală.  
Un fapt care de multe ori l-a nedumerit pe  Dr. Miceal Ledwith, a fost acela că mai mult de 80% din viața lui Iisus lipsește din Noul Testament.
Inspirat și ghidat de învățătura lui Ramtha, ne prezintă în acest film ceea ce Iisus a realizat de-a lungul călătoriei transformatoare în  acei ani "ascunşi" petrecuţi în Egipt, India și Tibet. Mesajul lui Iisus plasat în acest context, conţine un sens mult mai profund decât acela din perioada de 18 ani de ucenicie într-un atelier de tâmplărie în Galileea.
Nu face acest lucru pentru a nega faptul că Iisus a fost fiul lui Dumnezeu, ci doreşte să ne arate că şi el, la rându-i, a ajuns la această stare prin ascensiune, mai degrabă decât prin întrupare, și că aceasta are implicații profunde pentru fiecare ființă umană astăzi.
Lungul drum de transformare a fost efectuat de către Iisus nu doar pentru El însuși, ci pentru a putea deschide o cale pentru fiecare altă ființă umană care doreşte să-L urmeze.
Iisus ne-a promis că cei care îi vor urma mesajul, vor face toate minunile pe care El le-a făcut, și chiar mai mult de-atât.
Faptul că acest lucru este atât de puțin scos în evidenţă în creștinismul de astăzi, arată că s-a deviat foarte mult de la adevăr.
"Cum a devenit Iisus un Christos" cercetează perioada de peste 80% din viața lui Iisus care lipsește din cele patru Evanghelii ale Noului Testament și care are implicatii profunde pentru credința de astăzi.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.