Annonces Immobilières
Die
Drôme
Zilek : Immobilier Die

Staya Erusa - Găseşte Cartea Cunoaşterii

__________________________________________

Cărţi de suflet


Tămăduitorul (film YT)      Inocenţă (film YT)
___________________________________________Suntem o singură familie cosmică. Suntem una dintre multele manifestări ale conştiinţei. Suntem cu totii Unul, supuşi aceleaşi evoluţii spirituale. Viaţa este eternă, am trăit mii de vieţi. Am fost tot... Au existat multe alte civilizatii înaintea noastră. Există Legea Reîncarnării şi Legea Cauzei şi a Efectului. Suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Felul în care gândim, are influenţă asupra vieţilor noastre, chiar şi asupra climei. Nimeni nu poate schimba ceva cu adevărat, dacă nu înţelege procesul. Pentru a schimba este nevoie să înţelegem.

Staya Erusa ne oferă o introspecţie în conştiinţă, în viaţă şi moarte, printr-o imagine de ansamblu la nivel mondial. Denumirea "Staya Erusa" nu are niciun sens.
Are însă nevoie de-o rezolvare.

Omenirea se confruntă cu provocări enorme precum sărăcie, foamete, mediu, energie şi apă, boli, război, agresiuni şi terorism. Politicile actuale şi simplele abordări nu sunt suficiente. Toate soluţiile ne conduc spre acelaşi răspuns: "mai mult decât până acum". Trebuie să gândim în mod diferit şi să privim totul dintr-o perspectivă mult mai extinsă!

Staya Erusa a început ca un proiect de film în 2004. Scopul este de a contribui la consolidarea conştiinţei omenirii şi, prin urmare, de a conduce spre un alt mod de gândire.

"Staya Erusa - Găseşte cartea cunoaşterii" este un film ce descrie şi explică o realitate mult mai largă decât ştim: de unde venim, ce este conştiinţa, ce este reîncarnarea, vieţile extraterestre etc.

______________________________________________

Adaptarea nu ne aparţine, astfel că ne cerem scuze pentru unele discordanţe.

______________________________________________